Säg upp avtal här
Här säger du upp din plan eller ett betalt medlemskap. Ett klick på ”Säg upp nu” räcker. Du får direkt en bekräftelse med datum och klockslag — här på sidan och via mejl.
Laddar …
Vad händer om du säger upp?
En uppsägning verkar till slutet av den betalda löptiden — fram till dess förblir allt användbart, och det dras inget mer.
Efter det blir dina Communities först skrivskyddade: allt går att läsa, men inget nytt tillkommer. Senare blir de osynliga och till sist raderas de — vi skickar ett e-postmeddelande innan.
Köpte du nyligen? Inom 14 dagar kan du också frånträda avtalet och få tillbaka pengarna: under ”Frånträd avtalet” (/widerruf).