Wypowiedz umowy tutaj
Tutaj wypowiadasz swój plan lub płatne członkostwo. Wystarczy jedno kliknięcie „Wypowiedz teraz”. Od razu dostajesz potwierdzenie z datą i godziną — tutaj na stronie i mailem.
Wczytywanie …
Co się stanie, gdy wypowiesz?
Wypowiedzenie działa z końcem opłaconego okresu — do tego czasu wszystko pozostaje dostępne i nic więcej nie jest pobierane.
Potem twoje Communities będą najpierw tylko do odczytu: wszystko pozostanie widoczne, nowe treści nie dojdą. Później staną się niewidoczne, a na końcu zostaną usunięte — wcześniej napiszemy do ciebie e-mail.
Kupiłeś niedawno? W ciągu 14 dni możesz też odstąpić od umowy i dostać zwrot pieniędzy: w „Odstąp od umowy” (/widerruf).