לבטל כאן חוזים
כאן מבטלים את המסלול או חברות בתשלום. מספיקה לחיצה אחת על ״לבטל עכשיו״. תקבל מיד אישור עם תאריך ושעה — כאן בדף ובמייל.
טוען …
מה קורה אם מבטלים?
ביטול נכנס לתוקף בסוף התקופה ששולמה — עד אז הכול נשאר זמין, ולא יחויב עוד דבר.
אחר כך ה-Communities שלך יהפכו קודם לקריאה בלבד: הכול נשאר קריא, אבל לא מתווסף שום דבר חדש. בהמשך הם יוסתרו ולבסוף יימחקו — נשלח לך מייל לפני כן.
קנית לאחרונה? בתוך 14 יום אפשר גם לבטל את העסקה ולקבל את הכסף בחזרה: תחת ״ביטול העסקה״ (/widerruf).